eCarExpo 2024

Europas största elbilsmässa

Annat
eCarExpo 2024

Europas största elbilsmässa är äntligen tillbaka!

På eCarExpo i Friends Arena den 2–4 februari 2024 samlas det allra senaste inom elbilar, laddningslösningar och energikällor - den ultimata platsen för alla elbil- och elektrifieringsentusiaster!

Unikt för eCarExpo är möjligheten att du inte bara kan se och jämföra elbilar från flera tillverkare, du kan också provköra dem, direkt på plats. Här kan du även uppleva premiärer av de senaste elbilarna och se unika konceptbilar!

eCarExpo fungerar även som ett kunskapsnav, där landets främsta experter inom elektrifiering och energi delar med sig av sin expertis och framtidsutsikter genom inspirerande föreläsningar och seminarier. Lär dig allt om solceller, batterier och elbilsladdning och bli fullt uppdaterad om den senaste teknologin.

För detaljerad information om de elbilar som är tillgängliga för provkörning och det spännande scenprogrammet, besök eCarExpos officiella webbplats.

Sedan starten 2016 i Sverige har eCarExpo etablerat sig som Europas största elbilsmässa och har utvecklats till en mötesplats och handelsplattform för hela infrastrukturen bakom elektrifiering – både för företagen som tillhandahåller laddning till fordonen och energibolagen som säkerställer att vi får kraft från olika hållbara källor.

Datum & tider

  • Söndag
    4 februari 2024

    • 10:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer