Förena nytta med ännu mer nöje!

Tillsammans med Ericsson Globe, Tele2 Arena, Annexet och Hovet är Friends Arena en del av Stockholm Live. I våra arenor har några av Sveriges största idrottsklubbar och landslag sin hemmaplan och på våra scener står stjärnor från världens alla hörn.

Alltid bästa plats till evenemang på alla våra arenor – även de slutsålda. Här finns alla förutsättningar att tillsammans med kunder, kollegor och vänner uppleva stora ögonblick, knyta nya kontakter och njuta av försklassig mat och dryck i en fantastisk miljö.  

Saknar du biljett till ett av våra slutsålda evenemang?
Eller vill du sätta lite extra guldkant på nästa landskamp eller stora konsert? Oavsett vad kan du alltid höra av dig till oss på vip@stockholmlive.com så berättar vi mer om dina möjligheter. 

Premium Club Friends Arena

Medlemskapet för dig som vill upplev de viktigaste matcherna och häftigaste konserter på Sveriges största arena. Garanterad plats till alla evenemang, access till Friends Arenas exklusiva loungeytor för mingel och möten och möjlighet att lägga till mat och dryck av högsta kvalité.  

  • Läs mer om Friends Arena Premium Club här (PDF, öppnas i ett nytt fönster)
  • Se alla våra Premium Club-medlemsskap här  (stockholmlive.com) 

 Hemsida Nylogebild 

Egen loge

Sätt guldkant på ditt besök och bjud kunder på en exklusiv upplevelse. En loge på Friends Arena erbjuder alla förutsättningar för att uppleva underhållning i världsklass samtidigt som ni bygger relationer och njuter av förstklassig mat och dryck. 

För mer information om loge på Friends Arena, kontakta Helene Grape, Senior Sales Manager på telefon 0702 25 45 69 eller e-post helene.Grape@friendsarena.se

VIP vid kommande evenemang

Är du intresserad, men inte riktigt säker på om detta är något för dig? Vid utvalda evenemang finns möjligheten att upplev Friends Arenas VIP-koncept. Välj nedan och ta ditt nästa besök till helt nya nivåer!