Bruce Springsteen and The E Street Band

Bruce Springsteen and The E Street Band 2024 World Tour

Musik/Show
Bruce Springsteen and The E Street Band

Bruce Springsteen and The E Street Band återvänder till Sverige för två konserter på Friends Arena!

Kuriosa

I somras levererade Bruce Springsteen and The E Street Band ”the greatest show on earth” (Billboard) i Europa och nu meddelar bandet att de återvänder nästa år för 22 konserter! Med start den 5 maj i Cardiff, Wales, kommer Springsteen and The E Street Band att ta med sin ”rapturous and cathartic” (USA Today) världsturné 2024 till Sverige och Friends Arena för två konserter i juli!

Upplev konserten i exklusiv loge med mat, dryck och grymma platser 

Höj upplevelsen redan när ni kommer till arenan genom fast track in via premiumentrén där våra värdar tar emot och visar er till logen. Där serveras en uppdukad trilogi tillsammans med ett generöst dryckespaket. Konserten ser ni sen från riktigt bra sittplatser i direkt anslutning till logen.

Logen säljs antingen som en egen exklusiv yta eller som separata platser/del i loge. Den är tillgänglig för dig och ditt gäng två timmar innan och en timma efter konserten. Ni hör ju – det här är ett måste för er med extra hungriga hjärtan! 

BOKA LOGE 15 JULI
BOKA LOGE 18 JULI

Datum & tider

  • Måndag
    15 juli 2024

    • 20:00

  • Torsdag
    18 juli 2024

    • 20:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Vi kör dig dit - och tryggt hem igen

Låt Taxi Stockholm vara en del av din upplevelse! Vi ser till att du kommer till och från arenan smidigt, tryggt och bekvämt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.  

Boka taxi
Vi kör dig dit - och tryggt hem igen