Premium

Upplev stora ögonblick från arenans bästa platser

Bygg starka relationer och skapa minnen för livet i exklusiva premiumytor på någon Stockholm Live’s arenor. Alltid med bästa plats och mat och dryck av högsta klass. Vilket koncept passar dig?

Stockholm Live's premiumkoncept

Group 1317

Loger

Upplev evenemang i världsklass på allra bästa sätt. Med en egen loge tar ni nätverkande och representation till helt nya höjder. Boka loge till finalen i Melodifestivalen – klicka här

Läs mer
premium_club_1

Premium Club

Medlemskapet med biljettgaranti till alla våra evenemang – även de slutsålda. Dessutom med access till exklusiva lounger och nätverk.

Läs mer
Mask Group 83

VIP-paket

Sätt guldkant på nästa besök. Till flera av våra evenemang, även slutsålda, finns VIP-paket för dig som vill höja upplevelsen ytterligare. Boka VIP till finalen i Melodifestivalen – läs mer och boka här

Läs mer

Loger

Hos oss är det lätt och underhållande att bygga långsiktiga, lönsamma relationer. Ta emot kunder, partners och anställda i er egen loge, njut av högklassig service och se alla våra evenemang från bästa plats! Vilket koncept passar er bäst?

Kontakta oss
jeremy-bishop-8xznAGy4HcY-unsplash copy

Avicii Arena

Tillgång till drygt 75 evenemang per år, fördelat på musik-, sport- och familjeevenemang. Det ger 75 unika tillfällen att bjuda kunder på fantastiska gemensamma upplevelser.

avicii_arena_loger

Loger

Logerna i Avicii Arena är placerade på bästa plats mitt i arenans publikhav med egna sittplatser integrerade i logen. Det finns även möjlighet att profilera logen med egen design och inredning.

avicii_arena_american_expess_lounge

American Express Lounge

I American Express Lounge avnjuter ni mat och dryck samtidigt som ni sitter bekvämt i barstol eller soffa med panoramavy över arenan och publiken.

Tele2 Arena

Tillgång till cirka 50 evenemang per år fördelat på Hammarby Fotboll och Djurgården Fotbolls hemmamatcher såväl som storslagna konserter.

Group 790

Loger

Logerna på Tele2 Arena är placerade på arenans östra långsida med egna sittplatser integrerade i logen. Det finns även möjlighet att profilera logen med egen design och inredning.

Group 1318

Terrassloge

Med en terrassloge på Tele2 Arena sitter du och ditt sällskap mitt i händelsernas centrum på östra långsidan och kan njuta av mat & dryck samtidigt som ni upplever evenemanget.

Friends Arena

Tillgång till cirka 50 evenemang per år fördelat på Svenska Herrlandslaget i Fotboll och AIK Fotbolls hemmamatcher såväl som Melodifestivalen, Sweden International Horse Show och de största konserterna.

Group 794

Loger

Ta emot era kunder och samarbetspartners i er egen exklusiva loge, njut av högklassig service och se alla våra evenemang tillsammans. Det finns även möjlighet att profilera logen med egen design och inredning. Boka loge till finalen i Melodifestivalen – klicka här.

Rectangle

Suite Lounge

Suite Lounge är ett nytt koncept för nätverkande med direkt access till arenarummet. I Loungen avnjuter ni mat och dryck och har samtidigt full vy in i arenan. Sittplatserna är placerade i direkt anslutning till loungen.

Premium Club

Som medlem i Premium Club får du tillgång till biljetter till alla evenemang i Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena och Hovet – även de slutsålda! Med en garanti för att komma åt underhållning i världsklass är grunden lagd för dig att skapa affärer och stärka affärsrelationer.

Kontakta oss
jeremy-bishop-8xznAGy4HcY-unsplash copy

Det här ingår

  •  Förköpsrätt till alla publika evenemang (även slutsålda) i Avicii Arena, Friends Arena, Tele2 Arena och Hovet
  • Rätt att köpa biljetter fram till två veckor innan evenemanget äger rum
  • Premium-entré
  • Värdar som tar hand om er på plats
  • Sittplatser med den bästa placeringen i respektive arena (biljettkostnad tillkommer)
  • Förbeställd mat och dryck
  • Tillgång till Premium lounge i respektive arena
premium_club_1

Premiumytor

premium_club_4
premium_club_2
premium_club_5
premium_club_3

VIP-paket

Sätt guldkant på nästa evenemangsbesök! Bjud med dina kollegor eller kunder på en upplevelse i världsklass, toppad med det där lilla extra. Till flera av våra evenemang, även slutsålda, finns VIP-paket för dig som vill höja upplevelsen ytterligare.

Kontakta oss
jeremy-bishop-8xznAGy4HcY-unsplash copy
jeremy-bishop-8xznAGy4HcY-unsplash copy

Hör av dig så berättar vi mer

Kontakta oss genom att fylla i formuläret