The Rolling Stones

SIXTY

The Rolling Stones

Legenderna i The Rolling Stones ger sig ut i Europa med turnén ”SIXTY” för att fira bandets 60-årsjubileum! Den 31 juli avslutas hela turnén på Friends Arena med bandets enda konsert i Norden! 

Kuriosa

The Rolling Stones är tillbaka där de hör hemma, ute på vägarna i Europa, på scen framför fulla arenor med en ny show och en helt ny ”SIXTY” produktion. Det råder inga tvivel om att Stones slår på stort för att fira sitt 60-årsjubileum. På ”SIXTY” kommer de fortsatt ha sällskap av Steve Jordan på trummor och bandet kommer att bjuda fansen på en unik setlist, fullspäckad med klassiker som ”Gimme Shelter”, ”Paint It Black”, ”Jumpin’ Jack Flash”, ”Tumbling Dice”, ”(I Can’t Get No) Satisfaction”, ”Start Me Up” och många fler.

Däremot är det är inte en Rolling Stones-konsert utan överraskningar, därför kommer ett urval av oväntade låtar från deras exceptionella arkiv att dyka upp på låtlistan under konsertkvällarna. I äkta Stones-anda kommer det bli en spektakulär ny ”SIXTY”-produktion som innefattar en stor scen, banbrytande ljussättning och toppmodern videodesign. Allt detta och mycket mer kommer att utforma den här efterlängtade Europaturnén.

Datum & tider

  • Söndag
    31 juli 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige