Melodifestivalen 2023

Final

Melodifestivalen 2023

MELODIFESTIVALTURNÉN ÄR TILLBAKA IGEN !

Vissa nyheter är goda nyheter. Som att Melodifestivalen återigen gör sig redo att tända sin stora kärlekslampa, sprida musik och med målet att göra vårt avlånga land lite ljusare och lite varmare. Melodifestivalturnén 2023 startar den 3 februari i Göteborg, åker sedan vidare till Linköping, Lidköping, Malmö och Örnsköldsvik för att slutligen avslutas i Stockholm den 11 mars.

Stockholm, Friends Arena 
Fredag 10 mars - Genrep 
Lördag 11 mars - Matinégenrep 
Lördag 11 mars - Final 

Upplev Melodifestivalfinalen i en egen exklusiv loge där du och dina vänner får se musikfesten från arenans bästa platser!

Ingår:
- VIP-entré där värdar tar emot och hjälper er till logen
- Välkomstdrink följt av Street Food-meny med varmrätt och dessert. Valfri dryck beställs och betalas på plats.
- Sittplatser i anslutning till logen.
- Loge tillgänglig för dig och dina gäster två timmar innan och en timme efter Melodifestivalen.

Vi har loger för 12 eller 16 personer, för att boka klicka här eller för mer information - maila oss här.

Välkommen till en oförglömlig live-upplevelse! 


Vill du lyxa till besöket lite extra? Flera VIP-paket finns tillgängliga inför både genrepet och finalen!

Lördag- Matinégenrep, klicka här för biljett
- Stjärnpaketet

Lördag - Final, klicka här för biljett
- Stjärnpaketet, Green Room-paketet, Bubbel-paketet Parkett, Bubbel-paketet Läktare, VIP-paket

 

Kuriosa

Alla som varit på plats vet om det. Att uppleva Melodifestivalen live liknar inte något annat. Bland glitter, ballonger och hemmagjorda skyltar spelar publiken en aktiv roll i skapandet av vad som utan tvekan blivit hela Sveriges största folkfest. Jublet, spänningen, stämningen, den episka showen – allt det där som bara anas hemma i TV-soffan – är inget annat än ren magi i de proppfyllda arenorna. Missa inte chansen att sitta i publiken när den bekanta signaturen ljuder och årets charmiga programledare Farah Abadi och Jesper Rönndahl leder oss, när vi tillsammans skapar minnen för livet. 

Även om det är något alldeles speciellt att vara med i direktsändningarna på lördagskvällarna är de tidiga matinéföreställningarna en fantastisk fest för barnfamiljen. Fredagarnas genrep är bästa sättet för de som vill se bidragen först av alla och få ta del av folkfesten på ett helt unikt sätt.

”Vi är så glada över att få erbjuda publiken runt om i landet möjligheten att uppleva Sveriges största musikfest live igen. Melodifestivalturnén är tillbaka efter tre års uppehåll och det finns upplägg som passar alla; från genrep där allt kan hända, till matinégenrep som är perfekt för alla barnfamiljerna och den stora finalen.”  – säger Mårten Larsson, Nordisk chef för Partnerskap på Live Nation

Datum & tider

 • Fredag
  10 mars 2023

  • 19:00

 • Lördag
  11 mars 2023

  • 14:00

  • 20:00

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer