Lady Gaga

THE CHROMATICA BALL

Lady Gaga

Äntligen kan Lady Gaga presentera ”The Chromatica Ball” - sommarturnén som består av ett begränsat antal exklusiva konserter med ett efterlängtat stopp på Friends Arena! Det blir en fullskalig Lady Gaga popshow fylld av fansens favorithits och vi kommer för första gången få höra det listtoppande och Grammy-vinnande albumet ”Chromatica” live. 

Kuriosa

Oscars-, Golden Globe- och 12-faldiga Grammy-vinnaren Lady Gaga är en unik artist. Hon har under sin karriär sålt 36 miljoner exemplar av sina album globalt och har över 60 miljarder streams. Gaga är också en av de största profilerna på sociala medier med över 55 miljoner följare på Facebook, 84 miljoner följare på Twitter och 51 miljoner följare på Instagram.

2008 släppte Gaga sitt första album ”The Fame” och kort därefter kom ”Fame Monster”. Gaga fortsatte sedan med att släppa det ikoniska albumet ”Born This Way” 2011. 2013 släppte Gaga sitt tredje album ”Artpop” följt av ”Cheek to Cheek” från 2014 och "Joanne" från 2016. 

I oktober 2018 spelade Gaga, tillsammans med Bradley Cooper, i den nya versionen av den klassiska filmen ”A Star Is Born”. Hennes insats gav henne bland annat en Oscarsnominering för Best Actress och en Golden Globe-nominering för Best Performance by an Actress in a Motion Picture. Gaga var med och skrev, producerade och framförde låten ”Shallow” i filmen, vilket resulterade i en Oscar, en Golden Globe och ett Critics Choice-pris för bästa originallåt.

2020 släppte Gaga sitt sjätte album ”Chromatica”, som innehåller samarbeten med bland annat Ariana Grande, Elton John och Blackpink. ”Chromatica” blev Gagas sjätte raka album som placerats på en förstaplats på Billboards topp 200 lista, vilket gjorde henne till den första kvinnliga artister att lyckas med det under en tioårsperiod. Nu senast är Gaga aktuell i filmen ”House Of Gucci”.

Datum & tider

  • Torsdag
    21 juli 2022

    • 19:30

Inför besöket

Inför besöket

Läs mer

Biljetter

Res hit från hela Sverige

Att ta tåget är inte bara smidigt, det är också ett klimatsmart alternativ. Köp på sj.se eller i SJs app.

Köp tågbiljetter
Res hit från hela Sverige