ARENATUREN – FÖLJ MED BAKOM KULISSERNA PÅ FRIENDS ARENA

Upplev känslan av att stå mitt i arenarummet, i händelsernas centrum, där landslaget och AIK utkämpar matcher och världsartister möter jublande fans. Att kika in bakom kulisserna på Friends Arena är spännande för såväl den sporttokige som den teknik- eller arkitekturintresserade. 

Vi tittar bland annat in i det svenska landslaget och bortalagens omklädningsrum där storheter som Lionel Messi och Cristiano Ronaldo har bytt om. Även världsartister som Bruce Springsteen och Beyoncé har besökt Friends Arena och bidragit till den magiska atmosfären som sitter i väggarna.

De guidade visningarna är kostnadsfria och avgår från arenans biljettkassa vid entré A utvalda dagar kl 13.00*. Ingen föranmälan eller biljett behövs. 

AKTUELLA DATUM
Vi återkommer när nya datum är aktuella

 *Under evenemangsdagar har vi tyvärr inte möjlighet att genomföra Arenaturen.

För gruppbokningar och temavisningar, se Förbokade guidade visningar nedan.

Frågor? E-posta arenaturen@friendsarena.se

Omkl Rum Hemsida

 

FÖRBOKADE GUIDADE VISNINGAR

För större sällskap erbjuder vi guidade rundturer enligt önskemål, en dag som passar er. Ett perfekt tillval om ni dessutom har bokat konferens eller möte på Friends Arena.
Priset är 100 kr per person (exkl moms, minst 20 deltagare). 

Vill ni komma en hel skolklass? Inga problem. Priset är då 100 kr per person (inkl moms).

Vid frågor eller önskemål, ring 08-502 535 00 eller e-posta visning@friendsarena.se

Tillgänglighet
Rundturen vänder sig till alla åldrar, men på grund av att vissa trappor är oundvikliga och de långa avstånden inuti arenan kan vi inte rekommendera den till personer med nedsatt rörlighet eller barnvagn.

Läs mer 
Konferens och möten på Friends Arena (Öppnar ny sida)