Ticketing Manager

Vikariat 1 år

Vill du vara med och skapa stora ögonblick?

Friends Arena är en dynamisk arbetsplats där allas bidrag är lika viktigt för att vi ska lyckas med våra uppsatta mål. Vi arbetar med många olika typer av evenemang och vi strävar efter att besökare, arrangörer och medarbetare alltid ska känna sig välkomna. Att ha roligt och trivas på jobbet är viktigt och en förutsättning för att ge evenemangsbesökare och samarbetspartners en bra och professionell leverans.

Som Ticketing Manager på Friends Arena är du en nyckelperson internt men även externt mot samarbetspartners och arrangörer. Du ansvarar för biljettplanering inför arenans olika evenemang och administrerar och lägger upp biljettkategorier och information i arenans biljettsystem. Under evenemang finns du på plats för biljettfrågor och efter evenemanget ansvar du för ekonomisk uppföljning och rapportering.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av biljetthantering och/eller försäljning av evenemang samt att du arbetat i något av de ledande biljettsystemen på marknaden t.ex. Ticketmaster eller SRO (Toptix).

Du är en del av Friends Arenas biljettavdelning som består av fem personer och har ett nära samarbete med bl.a. eventavdelning, säljteam och arrangörer.

Detta är ett vikariat med startdatum efter överenskommelse, dock senast 1 juni 2017.

Huvudsakliga uppgifter:

  • Planera och administrera evenemang i arenans biljettsystem
  • Stödja andra avdelningar som ex försäljnings- och eventavdelningen med uppföljning av evenemang
  • Stödja arrangörer och i ett nära samarbete med marknadsavdelningen genomföra aktiviteter och kampanjer för att främja biljettförsäljning för evenemang
  • Vara behjälplig för biljettkassan under evenemangsdag

Bakgrund:

Vi ser gärna att du har erfarenhet av biljetthantering och/eller försäljning av evenemang samt att du arbetat i något av de ledande biljettsystemen på marknaden t.ex. Ticketmaster eller SRO (Toptix).

Friends Arena är en dynamisk arbetsplats där allas bidrag är lika viktigt för att vi ska lyckas med våra uppsatta mål. Vi arbetar med många olika typer av evenemang och vi strävar efter att besökare, arrangörer och medarbetare alltid ska känna sig välkomna. Att ha roligt och trivas på jobbet är viktigt och en förutsättning för att ge evenemangsbesökare och samarbetspartners en bra och professionell leverans. Om du har några frågor eller funderingar, kontakta ansvarig chef för biljettavdelningen Malena Langley, malena.langley@friendsarena.se eller + 46-734-22 06 05

Intresserad?

Vi ser fram emot att få din ansökan via ansokan@friendsarena.se så snart som möjligt då urval sker löpande, dock senast 2017-04-10. Märk din ansökan med ”Ticketing Manager” i ämnesraden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om du har några frågor eller funderingar kring tjänsten, kontakta Malena Langley, ansvarig chef för biljettavdelningen, malena.langley@friendsarena.se eller + 46-734-22 06 05

Friends Arena är Sveriges nationalarena för herrfotboll och en av världens mest moderna arenor. På Friends Arena ser du evenemang i världsklass och arenan gästas av de riktigt stora stjärnorna inom både sport och musik.

Publikkapaciteten är 75 000 vid konserter eller 50 000 sittande vid tex fotboll. Friends Arena är, med stöd av Swedbank, namngiven efter antimobbningsorganisationen Friends, med syftet att ge organisationen ökade möjligheter att nå ut med sitt arbete till barn och unga i skolor och idrottsföreningar.