One Direction

WHERE WE ARE TOUR 2014

Biljetterna till konserten med One Direction på Friends Arena den 13 juni bokades upp snabbt efter biljettsläppet. Vi är väldigt glada att kunna meddela att arrangören Live Nation nu öppnar upp ytterligare en konsert dagen efter, lördagen den 14 juni. Klicka här för extrakonserten 14 juni

Fredagskonserten en utomhuskonsert med stor utomhusscen och öppet tak. Detta är den första utomhuskonserten någonsin på Friends Arena. 

5 Seconds of Summer förband till One Direction

One Direction tar med sig det australiensiska bandet 5 Seconds of Summer till Sverige och de båda spelningarna på Friends Arena 13 och 14 juni 2014. Bandet släppte nyligen sin debutsingel ”She Looks So Perfect” som gick direkt in som listetta på iTunes i hela 55 länder. 

Priskategorier & arenaöversikt

Pris biljetter: 460-695 kr inkl serviceavgift. Läs mer & beställ
VIP-package: 1 529-2 595 kr inkl serviceavgift. Läs mer & beställ

/Global/Evenemang/One%20Direction%202014/arenalayout_onedirection2014_550-01.png

Program

  • 16.30 Dörrarna öppnas
  • 18.00 Förband 
  • 22.00 (ca) Slut

Förband: 5 Seconds Of Summer

Övrig information:

Åldersgräns: Det är 12-årsgräns på samtliga ståplatser. Denna åldersgräns är strikt och det finns inga undantag. På sittplatser råder ingen åldersgräns men vi uppmanar föräldrar till barn som är under 12 år att också köpa en biljett och följa med sina barn på konserten.

Ståplats/parkett: Alla platser på parkett (golvet) är ståplatser. Biljett i en sektion (red, green, blue eller yellow), gäller enbart i den sektionen. 

Max antal biljetter: 10 st per person

Övrig information

  • Konserten är en utomhusproduktion och spelas med öppet tak.
  • Systemkamera (eller liknande kamera med objektiv), ljud- och bildinspelningsutrustning får inte medföras in i arenan enligt bestämmelser från arrangören Live Nation. Mobiltelefoner är tillåtna.
  • Köande är tillåtet från 07.00 på konsertdagen.
  • Skyltar som är mindre än A3-storlek och som är utan pinnar eller andra hårda/vassa föremål är tillåtna att ta med in på konserten. 

Arrangören Live Nation rekommenderar kunden att köpa sina konsertbiljetter via ordinarie återförsäljare, dels för att få betala ordinarie pris dels även för att säkerställa att han/hon får pengarna i retur vid en eventuell inställd konsert. Läs mer här