One Direction

Inför ditt besök - One Direction 13 juni | 14 juni

På länken nedan har vi sammanställt nyttig information inför konserten med One Direction. Informationen är användbar för såväl konsertbersökare samt för de som ska lämna av eller hämta upp besökare på Friends Arena. 

Inför ditt besök - One Direction

Viktig information för dig som ska hämta och lämna konsertbesökare

In English: Find your way to Friends Arena

/Global/Bilder/Ramverk/gray-bar-550x1px.png

WHERE WE ARE TOUR 2014

Biljetterna till konserten med One Direction på Friends Arena den 13 juni bokades upp snabbt efter biljettsläppet. Vi är väldigt glada att kunna meddela att arrangören Live Nation nu öppnar upp ytterligare en konsert dagen efter, lördagen den 14 juni. Klicka här för extrakonserten 14 juni

Fredagskonserten en utomhuskonsert med stor utomhusscen och öppet tak. Detta är den första utomhuskonserten någonsin på Friends Arena. 

5 Seconds of Summer förband till One Direction

One Direction tar med sig det australiensiska bandet 5 Seconds of Summer till Sverige och de båda spelningarna på Friends Arena 13 och 14 juni 2014. Bandet släppte nyligen sin debutsingel ”She Looks So Perfect” som gick direkt in som listetta på iTunes i hela 55 länder. 

Priskategorier & arenaöversikt

Pris biljetter: 460-695 kr inkl serviceavgift. Läs mer & beställ
VIP-package: 1 529-2 595 kr inkl serviceavgift. Läs mer & beställ

/Global/Evenemang/One%20Direction%202014/arenalayout_onedirection2014_550-01.png

Program

  • 16.30 Dörrarna öppnas
  • 18.50 Förband: 5 Seconds Of Summer
  • 22.00 (ca) Slut

Förband: 5 Seconds Of Summer

Entré VIP-paket 

Hot Ticket: Ordinarie tider gäller för dessa biljetter, insläpp 16.30 med showstart 18.00.
Early Entry:  Information skickas ut separat från arrangören Live Nation.
VIP Party: Information skickas ut separat från arrangören Live Nation.

Här kommer även information om vilka entréer som gäller att publiceras närmare evenemanget. Se även gärna till att du har korrekta kontaktuppgifter på ditt Ticnet-konto så att vi även kan nå dig via mail inför ditt besök. 

 

Övrig information:

Åldersgräns: Det är 12-årsgräns på samtliga ståplatser. Denna åldersgräns är strikt och det finns inga undantag. På sittplatser råder ingen åldersgräns men vi uppmanar föräldrar till barn som är under 12 år att också köpa en biljett och följa med sina barn på konserten.

Ståplats/parkett: Alla platser på parkett (golvet) är ståplatser. Biljett i en sektion (red, green, blue eller yellow), gäller enbart i den sektionen. 

Max antal biljetter: 10 st per person

Övrig information

  • Konserten är en utomhusproduktion och spelas med öppet tak.
  • Systemkameror (kameror med utbytbart objektiv) eller ljud- och bildinspelningsutrustning är inte tillåtet att ta med in. Mobiltelefoner med kamera och kompaktkameror är däremot tillåtna. Dela gärna med dig av dina minnen från dagen, officiella hashtaggar  #FriendsArena och #1DSweden2014 
  • Köande är tillåtet från 07.00 på konsertdagen.
  • Skyltar som är mindre än A3-storlek och som är utan pinnar eller andra hårda/vassa föremål är tillåtna att ta med in på konserten. 
  • Effektförvaring finns vid biljettkassan på Friends Arena (50 kr). Biljettkassan finns i nära anslutning till entré A. 

Arrangören Live Nation rekommenderar kunden att köpa sina konsertbiljetter via ordinarie återförsäljare, dels för att få betala ordinarie pris dels även för att säkerställa att han/hon får pengarna i retur vid en eventuell inställd konsert. Läs mer här