Monster Jam

Monster Jam World Tour 2014

Monster Jam kommer tillbaka! Lördag den 8:e november 2014 gör monstertruckarna återigen entré på Friends Arena för en spektakulär motorshow för hela familjen.

Häng med och se och njut av förarnas förstklassiga teknik när de tar sina mer än 4 ton tunga monstertruckar med urstarka motorer på över 2 000 hästkrafter runt banan och över alla hinder. Publikfavoriterna Grave Digger, Maximum Destruction och El Toro Loco är på plats. Du får vara med när de utmanar de andra fyrhjuliga superstjärnorna i tuffa race och freestyle-tävlingar. Det är dags att göra upp om vem som är snabbast, fräckast, coolast, starkast och står för de längsta, högsta och mest galna luftfärderna. Allt på stor bana under stängt tak på Friends Arena. 

Arenaöversikt

/Global/Evenemang/Monster%20Jam%202014/arena%c3%b6versikt-monsterjam2014_550-01.png

* Gäller barn till och med 12 år.
** I priskategori A (lila) ingår Pit Party före showen.

Pit Party

Med ett Pit Pass tar du dig in på banan innan tävlingarna börjar och kan  titta närmare på monstertruckarna, kolla banan, träffa förarna, få autografer och fota så mycket du vill. 

Under 2013 års show sålde alla Pit Party-pass slut innan evenemangsdagen, så passa på att köpa din biljett redan idag! Nytt för i år är att när du köper biljetter till Monster Jam väljer du att antingen köpa biljett till enbart showen eller till showen inklusive Pit Party. 

Familjebuffé

För endast 200 kr per person kan hela familjen njuta av en god familjebuffé innan showen. Tillägget finns tillgängligt vid köp av kategori A biljetter på läktare 2. I denna biljettkategori kategori ingår även entré till Pit Partyt, ett perfekt besök innan buffén serveras. 

Gruppbokning

Är ni en grupp om 15 personer eller fler? Kontakta oss för ett förmånligt erbjudande. Maila till biljett@swedenarena.se eller ring 08-502 536 72.