Monster Jam

Följande information har skickats ut till biljettköpare inför lördagens show

Varmt välkomna! 

/Global/Bilder/Ramverk/gray-bar-550x1px.png

 

https://www.youtube.com/watch?v=RuODNtaF6J8&feature=youtu.be

Monster Jams monstertruckar är tillbaka på Friends Arena i en ny spektakulär motorshow för hela familjen. Det är dags att göra upp om vem som är snabbast, fräckast, coolast, starkast och står för de längsta, högsta och mest galna luftfärderna. Allt på stor bana under stängt tak på Friends Arena. Häng med och se och njut av förarnas förstklassiga teknik när de tar sina mer än 4 ton tunga monstertruckar med urstarka motorer på över 2 000 hästkrafter runt banan och över alla hinder. 

/Global/Evenemang/Monster%20Jam%202014/FA_monsterjam_themaulermonstertruck_alexandergustavsson_550.png

En av de vrålande monstertruckarna heter The Mauler och pryds av Alexander The Mauler Gustafssons fighting face. Monster Jams monstertruck The Mauler körs av den svenske racingstjärnan Alx Danielsson. Så gör dig redo att se den svenska monstertrucken utmana de andra monstertruckarna i en fartfylld och osande kamp.

Publikfavoriterna Grave Digger, Maximum Destruction och El Toro Loco är på plats.

Du får vara med när de utmanar de andra fyrhjuliga superstjärnorna i tuffa race och freestyle-tävlingar. Med ett Pit Pass tar du dig in på banan innan tävlingarna börjar och kan titta närmare på monstertruckarna, kolla banan, träffa förarna, få autografer och fota så mycket du vill.

Monster Jam bjuder också på Freestyle Motorcross med några
av världens absolut bästa åkare. 

Arenaöversikt

/Global/Evenemang/Monster%20Jam%202014/arena%c3%b6versikt-monsterjam2014_6_550.png

* Gäller barn till och med 12 år.
** I priskategori A (lila) ingår Pit Party före showen.

Pit Party

Med ett Pit Pass tar du dig in på banan innan tävlingarna börjar och kan titta närmare på monstertruckarna, kolla banan, träffa förarna, få autografer och fota så mycket du vill. 

De enskilda Pit Party-biljetterna är nu slutsålda. Det finns fortfarande ett begränsat antal biljetter i kategori A (lila) där Pit Pass ingår. Observera att det ej gå att köpa Pit Party-biljetter på plats på Friends Arena inför evenemanget. 

Gruppbokning

Är ni en grupp om 15 personer eller fler? Kontakta oss för ett förmånligt erbjudande. Maila till biljett@swedenarena.se eller ring 08-502 536 72

 

 

Program

Monster Jam Pit Party
11.00
Pit Party öppnar (entré från gate 2, se nr 2 på kartan)
14.00 Pit Party stänger

Efter Pit Partyt når ni er sittplats direkt från innerplan, följ anvisningar i arenan. Vill ni lämna arenan mellan Pit Partyt och showen använder ni sedan den entré som står på din biljett. Ni får en stämpel när ni går ut via gate 2. 

Monster Jam Show
14.00 Friends Arenas entréer öppnar. 
15.00 Showstart Monster Jam
17.30 (ca) Show slut
17.30 (ca) Autografsignering i entré A med Monster Jam-förarna. 

Mat och dryck

Före showen kan ni besöka Carlsberg Bar och Bistro 1847 mellan entré A och K på arenans södra sida. Här serveras mat och dryck. Öppet mellan kl. 11.00-15.00. 

Inne på arenan, efter biljettkontrollen, finns kiosker med enklare mat så som wraps, korv, hamburgare samt dryck och snacks till försäljning. Kioskerna på läktare 1 är öppna från 11.00. 

Övrig information

  • Fotografering med mobiltelefon eller kompaktkamera är tillåten. Systemkamera med utbytbart objektiv är ej tillåtet.
  • Biljettkassan (se nr 5 på kartan) är på lördag öppen kl 09.30-15.00. 
  • Taket på Friends Arena kommer att vara stängt. 
  • Ljudet från bilarna kommer att vara högt och vi rekommenderar hörselkåpor åt alla barn och öronproppar för samtliga. Hörselskydd finns till försäljning på arenan. 
  • Tröjor och souvenirer finns till försäljning på samtliga läktarplan.
  • Samtliga försäljningsställen av mat och dryck och fasta försäljningsställen av souvenirer accepterar kortbetalning (Visa/Mastercard). 
  • Bilarna drivs av metanol, vilket inte medför några farliga utsläpp.
  • Tillgänglighet på Friends Arena
  • Parkering charterbussar
  • Arrangör: Feld Entertainment