Monster Jam

https://www.youtube.com/watch?v=RuODNtaF6J8&feature=youtu.be

 

Monster Jams monstertruckar är tillbaka på Friends Arena i en ny spektakulär motorshow för hela familjen. Det är dags att göra upp om vem som är snabbast, fräckast, coolast, starkast och står för de längsta, högsta och mest galna luftfärderna. Allt på stor bana under stängt tak på Friends Arena. Häng med och se och njut av förarnas förstklassiga teknik när de tar sina mer än 4 ton tunga monstertruckar med urstarka motorer på över 2 000 hästkrafter runt banan och över alla hinder. 

/Global/Evenemang/Monster%20Jam%202014/FA_monsterjam_themaulermonstertruck_alexandergustavsson_550.png

En av de vrålande monstertruckarna heter The Mauler och pryds av Alexander The Mauler Gustafssons fighting face. Monster Jams monstertruck The Mauler körs av den svenske racingstjärnan Alx Danielsson. Så gör dig redo att se den svenska monstertrucken utmana de andra monstertruckarna i en fartfylld och osande kamp.

Publikfavoriterna Grave Digger, Maximum Destruction och El Toro Loco är på plats.

Du får vara med när de utmanar de andra fyrhjuliga superstjärnorna i tuffa race och freestyle-tävlingar. Med ett Pit Pass tar du dig in på banan innan tävlingarna börjar och kan titta närmare på monstertruckarna, kolla banan, träffa förarna, få autografer och fota så mycket du vill.

Monster Jam bjuder också på Freestyle Motorcross med några
av världens absolut bästa åkare. 

Arenaöversikt

/Global/Evenemang/Monster%20Jam%202014/arena%c3%b6versikt-monsterjam2014_5_550_ny.png

* Gäller barn till och med 12 år.
** I priskategori A (lila) ingår Pit Party före showen.

Program

11.00 Pit Party öppnar
13.00 Pit Party stänger

15.00 Showstart Monster Jam
17.00 (ca) Show slut 

Tid för insläpp till Friends Arenas entréer meddelas senare. 

Pit Party

Med ett Pit Pass tar du dig in på banan innan tävlingarna börjar och kan  titta närmare på monstertruckarna, kolla banan, träffa förarna, få autografer och fota så mycket du vill. 

Uppdatering (7 oktober): De enskilda Pit Party-biljetterna är nu slutsålda. Det finns fortfarande ett begränsat antal biljetter i kategori A (lila) där Pit Pass ingår. 

Under 2013 års show sålde alla Pit Party-pass slut innan evenemangsdagen, så passa på att köpa din biljett redan idag! 

 

Familjebuffé

För endast 200 kr per person kan hela familjen njuta av en god familjebuffé innan showen. Tillägget finns tillgängligt vid köp av kategori A biljetter på läktare 2. I denna biljettkategori kategori ingår även entré till Pit Partyt, ett perfekt besök innan buffén serveras. 

Gruppbokning

Är ni en grupp om 15 personer eller fler? Kontakta oss för ett förmånligt erbjudande. Maila till biljett@swedenarena.se eller ring 08-502 536 72.

Övrig information

  • Taket är stängt under detta evenemang.¨
  • Ljudet från bilarna kommer att vara högt och vi rekommenderar hörselkåpor åt alla barn och öronproppar för samtliga. 
  • Bilarna drivs av metanol, vilket inte medför några farliga utsläpp.